Waar koop ik mijn Bios Urn ?

Wij zijn de distributeur voor Nederland van de Bios Urn™ van UrnaBios uit Spanje. Wij verkopen niet zelf aan particuliere klanten, maar fungeren als groothandel.

U kunt uw Bios Urn™ bij een aantal soorten bedrijven kopen: uitvaartondernemingen, uitvaartwinkels (al dan niet gerelateerd aan uitvaartondernemingen, crematoria en webshops (ook al dan niet gerelateerd aan één van de voornoemde bedrijven).

Klik hier voor een overzicht van bedrijven die de Bios Urn™ momenteel verkopen.

Uw keuze voor welke boom of struik er uit de Bios Urn™ gaat groeien, is aan u. Zie hiervoor de pagina 'suggesties voor bomen en heesters'.

Bij elk verkooppunt kunt u uiteraard in één keer de door u gewenste boom of heester met een Bios Urn™ bestellen.

Een mooie eindbestemming

boom uit een Bios Urn

Staat een asbus van een dierbare eigenlijk maar te staan ergens in uw huis en besluit u met de nabestaanden om de asresten van een overledene een natuurlijke bestemming te geven, koopt u bij één van onze verkooppunten uw Bios Urn™. Het maakt niet uit hoe oud de asresten al zijn, ze verliezen nauwelijks hun voedingswaarde om een mooie boom of struik uit te laten groeien.

Staat de urn van een overledene in een urnenmuur en vervallen daarvan de rechten op bijzetting, krijgt u bericht van het crematorium of de begraafplaats. Ook in dit geval kunt u er voor kiezen een mooie natuurlijke eindbestemming voor de asresten te geven als voedingsbodem voor een mooie boom of struik. 

De prijs

Welk verkoopkanaal u ook kiest, de verkoopprijs is altijd maximaal € 136. Dit bedrag exclusief de kosten van de boom of heester die u wilt laten groeien met de as van uzelf of uw dierbare als voedingsbodem. De prijzen voor zaailingen variëren tussen de 25 en 50 euro, incl. 6% BTW. Bij de beschrijving van elke heester of boom staat de prijs aangegeven.

Heeft u of de overledene een overlijdensverzekering die in geld uitkeert (kapitaalverzekering), kunnen de kosten van de aanschaf van de Bios Urn™ binnen de dekking van deze verzekering vallen.

Onbeperkt houdbaar

De Bios Urn™ is, mits droog bewaard, onbeperkt houdbaar. Dus u kunt uw Bios Urn™ gerust al tijdens uw leven aanschaffen. U neemt in uw wilsbeschikking op dat dit de manier is waarop u wilt dat u voortleeft: als welke boom of struik en waar.

Thursday the 18th - Copyright BiosUrna 2015 - 2018 - Bios Urn voor dieren